Image

Dina affärers framtid, i Kina

Dagens affärsmiljö blir allt mer konkurrenskraftig, och världens ekonomiska framtid diskuteras i mötesrum och på företag över hela världen. Det är därför logiskt att vända sig till en social och ekonomisk superkraft som Kina för att se till dina affärers framtid. Kina Affärsforum (China Business Forum) är en exklusiv affärskälla dedikerad till att bli det ledande communityt, både online och offline, i hela världen för små företag som är intresserade av att göra affärer i Kina.

Vårt mål

Kina Affärsforum sköts av den europeiska entreprenören Jari-Pekka Raitamaa, som är baserad i Hongkong. Vårt mål är att organisera och utveckla tillställningar runt hela världen som ger små och medelstora företag, och nystartade företag, mer tillgång och fler möjligheter att göra affärer i Kina. Vårt community är byggt på idéer, innovation och att hjälpa varandra säkerställa att varje person som vill delta når framgång. Om du har frågor om att göra affärer i Kina har Kina Affärsforum svaren du söker. Du kanske söker en tillverkare eller leverantör, eller har en produkt som du vill nå en bredare publik med – vad du än söker så är Kina Affärsforum rätt plats att börja på. Vi hjälper näringsidkare från hela världen varje dag, med våra resurser i Kina som ger dem den bästa och mest effektiva starten i Kinas dominerande ekonomi.

Anslut till oss

Kina Affärsforum erbjuder en kostnadsfri registrering och flera alternativ för den som uppgraderar sitt medlemskap. Visst är det dags för ditt företag att bli en del av världens näst största ekonomi? Registrera dig idag och gör som tusentals andra: njut av nya affärsrelationer i Kina!
Share: