Image

El futur del teu negoci, a la Xina

Donat que l’actual entorn empresarial és cada vegada més competitiu, la previsió econòmica mundial obtinguda en els consells administratius d'arreu del món indica que per a millorar el futur dels negocis cal fixar-se en una potència social i econòmica com ho és la Xina. El Fòrum de Negocis de la Xina (China Business Forum) és un recurs exclusiu per a les empreses, que té com a objectiu convertir-se en la comunitat líder – tan online com offline – per al món de les PIME interessades en fer negocis a la Xina.

La nostra missió

Creat per Business Globalizer Limited – un negoci amb base a Hong Kong – el Fòrum de Negocis de la Xina està dirigit pel gran emprenedor Jari-Pekka Raitamaa. La nostra missió consisteix en organitzar i dur a terme esdeveniments per tot el món, permetent que les petites i mitjanes empreses tinguin més accés i millors oportunitats al fer negocis a la Xina. La nostra comunitat online es basa en les idees, la innovació i l'ajuda mútua per assegurar l'èxit de tots els qui hi participen.

Si tens preguntes relacionades amb fer negocis a la Xina, el Fòrum de Negocis de la Xina té totes les respostes. Potser busques a un productor o proveïdor; potser tens un producte i vols augmentar-ne l’audiència; el Fòrum de Negocis a la Xina és el lloc adequat per començar.
Cada dia connectem a propietaris de negocis d'arreu del món amb recursos a la Xina, proporcionant-los la millor i més efectiva embranzida dins l'economia exterior de la Xina.

Contacta amb nosaltres

Registrar-se al Fòrum de Negocis de la Xina és gratuït, alhora que ofereix una àmplia gamma d'opcions premium d'afiliació. No creus que ara és el moment perfecte per a que el teu negoci formi part de la segona economia més gran del món? Inscriu-te avui i uneix-te a milers d'altres persones que ja gaudeixen de noves relacions d'empresa a la Xina.

Share: