Image

Yrityksesi Tulevaisuus, Kiinassa

Liiketoimintaympäristön muuttuessa jatkuvasti kilpaillummaksi ja maailman taloudellisen ennusteen ollessa esillä yritysten keskusteluissa ympäri maailman, on yrityksesi tulevaisuuden kannalta järkevää suunnata katse kohti yhteiskunnallista ja taloudellista voimanpesää Kiinaa. China Business Forum on eksklusiivisesti omistautunut tulemaan maailman johtavaksi online- ja offline-yhteisöksi pk-yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet yritystoiminnasta Kiinassa.

Tehtävämme

China Business Forum on Hongkongilaisen Business Globalizer Limitedin perustama ja eurooppalaisen yrittäjän Jari-Pekka Raitamaan operoima. Tehtävämme on järjestää ja kehittää tapahtumia ympäri maailman jotta pienillä, keskisuurilla ja yhtiötasolla toimivilla yrityksillä olisi paremmat mahdollisuudet harjoittaa yritystoimintaa Kiinassa. Online-yhteisömme perustuu ideoihin, innovaatioon ja toisten auttamiseen, päämääränään kaikkien osallistujien menestyminen. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä liittyen liiketoiminnan harjoittamiseen Kiinassa, China Business Forumista löydät vastaukset. Olet kenties etsimässä valmistajaa tai hankkijaa; ehkäpä sinulla on tuote ja haluat laajentaa asiakaskuntaa; China Business Forum on paikka, jossa pääset alkuun. Saatamme päivittäin yhteen yrityksen omistajia ympäri maailman ja henkilöitä Kiinassa, luoden heille parhaan ja tehokkaimman alun Kiinassa.

Liity Meihin

China Business Forumille rekisteröityminen on ilmaista ja se tarjoaa myös laajan valikoiman premium-jäsenyysvaihtoehtoja. Eikö olekin jo aika, että yrityksestäsi tulee osa maailman toiseksi suurinta taloutta? Rekisteröidy tänään ja liity globaaliin liiketoimintayhteisöömme tuhansien muiden joukkoon nauttimaan uusista yrityssuhteista Kiinassa.
Share: